MARGRET ACADEMY Vám poskytuje v súčasnosti najmodernejšiu metódu zahustenia a predĺženia obočia chĺpkami, ktorú môžu používať len preškolení eyebrow stylisti.
Kurz zahusťovania a predlžovania obočia je vhodný pre kozmetičky, ktoré chcú rozšíriť svoju ponuku služieb. Je to prevratná novinka pre ženy, ktoré majú riedke, medzerovité alebo krátke obočie.
TERMÍNY KURZOV zahusťovania a predlžovania obočia:
- na základe dohody
OBJEDNÁVKA NA KURZ zahusťovania a predlžovania obočia:
- 0905 133 600
CENY KURZOV zahusťovania a predlžovania obočia:
- bližšie info na telef. kontakte 0905 133 600
- pri rezervácii kurzu je potrebné uhradiť zálohu 50€
CIEĽ KURZU zahusťovania a predlžovania obočia:
- V jednodňovom kurze zahusťovania a predlžovania obočia, nadobudnete základné odborné, teoretické vedomosti a zručnosti, osvojíte si správne postupy pri aplikovaní chĺpkov v obočí.
- Naučíte sa aplikovať jemné chĺpky, ktoré dopĺňajú obočie a imitujú prirodzené obočie.
- Kurzy sú vždy s malým počtom účastníkov, aby sa každému absolventovi dalo venovať individuálnym prístupom. Ponúkame plne vybavené školiace priestory.
- Našim cieľom je predviesť a súčasne naučiť všetku potrebnú techniku predlžovania a zahusťovania obočia, čím umožníme absolventom zvládnuť ju natoľko, aby ju mohli samostatne rozvíjať a dosiahnuť tých najvyšších profesionálnych štandardov.
OBSAH KURZU zahusťovania a predlžovania obočia:
- čo je zahusťovanie a predlžovanie obočia
- oboznámenie sa s dĺžkami a farebnými odtieami chĺpkov obočia
- ako má správne obočie vyzerať
- dodržanie hygienických zásad pri aplikácií predlžovania a zahusťovania obočia
- kedy by sa nemalo predlžovať a zahusťovať obočie
- príprava obočia pred úkonom
- postup aplikácie pri predlžovaní a zahusťovaní obočia
- starostlivosť o predĺžené a zahustené obočie
- korekcia a odstránenie predĺženého a zahusťovaného obočia
Po absolvovaní kurzu zahusťovania a predlžovania obočia získate osvedčenie o odbornej spôsobilosti.
Pravidelne organizujeme pre našich absolventov semináre a prinášame im nové informácie.